De voordelen van een moderne veranda.

Veranda’s voegen niet alleen een finishing touch toe aan veel huizen, maar ze voegen ook leefruimte toe, beschermen uw gezin en uw huis tegen de elementen en kunnen u op de lange termijn zelfs geld besparen. Hier zullen we enkele redenen doornemen waarom de goede oude veranda een belangrijk onderdeel van elk huis is.

De voordelen van een moderne veranda.

Esthetisch

Laten we eerst eens kijken hoe een huis met een veranda eruitziet. Afhankelijk van de stijl van je huis, of het nu eigentijds of klassiek, modern of nostalgisch is, kan het toevoegen van een veranda in de juiste stijl aan de voor-, achterkant of helemaal rondom het huis mooi afmaken.

Entertainment op elk moment van het jaar

Als we in Australië wonen, hebben we het geluk dat we het beste weer ter wereld hebben. Dit betekent dat we graag buiten zijn. Veranda’s zijn hiervoor ideaal, omdat ze niet alleen beschutting bieden tegen de zon en regen, maar met wat extra toevoegingen zoals luifels en jaloezieën kan uw veranda zelfs tijdens de wintermaanden een extra kamer in uw huis worden. Veel mensen hebben een ventilator geïnstalleerd voor extra verkoeling, en in de winter kun je niet voorbij een buitenverwarmer gaan om de kou weg te houden.

Je gezin en je huis beschermen tegen de elementen

Veranda’s helpen uw huis in de zomer schaduw te geven en beschermen het tegen de elementen in de winter. Dit betekent dat uw huis koel blijft in de zomer en warmer in de winter. Als je huis niet als een hete oven is, heb je de airconditioning niet 24/7 nodig en dit bespaart je op de lange termijn geld. U bespaart niet alleen op uw energierekening, maar een veranda helpt ook om uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Waarde toevoegen

Het hebben van een veranda kan de waarde van uw huis zelfs met maximaal $ 20.000 verhogen. Niet alleen omdat het je huis een complete uitstraling geeft, maar omdat een goed ontworpen veranda ook gebruikt kan worden als een andere kamer in je huis.

Duurzaamheid

Afhankelijk van de plaatsing kan een veranda voorkomen dat hete zonnestralen uw woning binnendringen. Beschutting tegen de zon zorgt ervoor dat de interne kamers koel blijven op die hete zomerdagen en vermindert uw koelkosten aanzienlijk.

Bij Willems begrijpen we de waarde en aantrekkingskracht van veranda’s. Het maakt niet uit hoe groot uw huis is, een veranda is altijd een welkome toevoeging die zeker waarde toevoegt en aantrekkelijk is.

Bent u van plan om een veranda, pergola, woonuitbreiding of een ander type uitbouw te plaatsen?
Neem dan gerust vrijblijvend contact op met Willems tuinkamers en veranda’s, want wij staan je graag met raad en daad bij!